A SMALL SEED CAN CHANGE THE WHOLE WORLD ( KÜÇÜK BİR TOHUM BÜTÜN DÜNYAYI DEĞİŞTİREBİLİR )

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Gürcan KANDEMİR ve 4/B sınıfı öğrencileri 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılında, "A Small Seed Can Change the Whole World ( Küçük Bir Tohum Bütün Dünyayı Değiştirebilir )" isimli etwinning projesine katılmıştır.

Proje ile, öğrencilerimiz buğdayı ve buğday ürünlerini tanıyıp; her ülkenin kendine özgü ekmek türleri ve yüzyıllar boyunca ekmeğin tarihsel süreci gibi konularda bilgi sahibi oldular. Ayrica STEM uygulamaları ile kendi ürünlerini oluşturma deneyimi yaşadılar.

Öğretmenimiz Gürcan KANDEMİR'e ve proje etkinliklerinde aktif görev alan 4/B sınıfı öğrencilerimizi tebrik ediyor, çalışma ve başarılarının devamını diliyoruz.

27-04-202227-04-2022

Yayın: 27.04.2022 - Güncelleme: 19.01.2023 16:36 - Görüntülenme: 228