Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Adres
UMURBEY MAH. 10 NOLU CAD. MEHMET AKIF ERSOY ILK OKULU BLOK NO 42 GEDİZ / KÜTAHYA
Vizyon
BİZ, Bilgi Çağı’na uyarlanmış bir kurum olarak;  Öğrencilerimizin; kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli,toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak,  Her çocuğun içindeki yaratıcı, çok yönlü, haklarını koruyabilen,güven, hoşgörü ve sevginin hakim olduğu bir ortam yaratmak,  Okulumuzu; öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile çevrede örnek gösterebilecek ve gurur duyacak bir kurum haline getirmek,  Öğrencilerimizin istek ve ihtiyaçlarını en kısa sürede gidererek, onları başarıya götüren yolda motive edip, umut ve güveni aşılayarak hedeflerine emin adımlarla gitmelerini sağlamak,  Çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteğini ve yeteneğini kazandırmak İÇİN VARIZ.
Misyon
Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.
08:40-12:00 SABAH 13:30-15:00 ÖĞLE
Ulaşım
UMURBEY MAHALLESİNDEKİ OKULUMUZA ŞEHİR İÇİ MİNİBÜS, TAKSİ YA DA ÖZEL ARAÇLA ULAŞIM SAĞLANABİLİR.
GEDİZ İLÇESİ UMURBEY MAHALLESİ
OKULUMUZ KÜTAHYA İLİNE 95 km MESAFEDE BULUNAN GEDİZ İLÇE MERKEZİNDEDİR.
Sportif Etkinlikler
 Kültürel çeşitliliği anlayan, saygı gösteren ve katkıda bulunan,  Beden ve ruh sağlığına önem veren, spora ve sanata ilgili ve duyarlı,  Takım çalışmasını önemseyen bireyler olması,  Spor ve sanatsal alandaki yeteneklerinin ortaya çıkması ve geliştirilmesinde uygun ortamın yaratılması