Mrt

"Cumhuriyetin 100. Yılında 100 Etkinlik Kapsamında "  Resim Sergimizi  Düzenledik...

Mrt

Okulumuzda Deprem haftası nedeniyle rutin deprem ve tahliye tatbikatları yapıldı.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Şubat Ayı Etkınlıkleri ile Devam Edildi.. Öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin eline sağlık..

Şbt

Öğrencilerimiz İlçe geneli zeka oyunları turnuvasına katılıp okulumuzu başarı ile temsil ettiler.. Öğrencilerimizi tebrik, ilgilenen Gürkan Öğretmenimize teşekkür ederiz..

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi ile İlgili Aktivitelerimiz Devam Ediyor..

Şbt

İş Güvenliği İle İlgili Çalışmalarımız Devam Ediyor.. Bununla ilgili olarak okulumuzun değişik bölümlerine uyarıcı levhalar asıldı..

Şbt

Okulumuzda 6 Şubat Asrın depreminin sene-i devriyesi nedeniyle saygı duruşu ve dua yapıldı...

Şbt

Yıpranan ve rüzgarda tehlike oluşturan yağmur olukları ile çatıda sızıntı yapan kırık kiremitler tamir edildi.

Şbt

Bu kapsamda, basit tamiratlar ve boyamalar, dip-bucak genel temizlik ve komple dezenfektan yapılarak steril hale getirilmesi, iş güvenliği çalş... yapıldı. Şimdiden başarılı, belasız, kazasız bir dönem temenni ediyoruz..

Ock

2023/2024 Eğitim-Öğretim Yılı İlk Dönemi, Coşkulu Bir Törenle Sona Erdi.. Konuşma yapan Okul Müdürümüz Hüzseyin AYDIN; Tatilin tamamen eğitimden uzaklaşılacak bir zaman dilimi olmadığı, eğitimin sadece okullarda yapılmaması gerektiği, hayat boyu süren bir süreç olduğu...vb  konuları üzerinde durdu.  Tören, her sınıfın "en"lerine  verilen ödül töreni ve İstiklal Marşımızın okunması ile sona erdi. Herkese iyi dinlenmeler..

Ock

Okul-Aile Birliği Başkanımızdan Tüm Öğrencilerimize Karne Hediyesi... Okul-Aile Birliği başkanı A.Osman ŞENDOĞAN'a teşekkür ediyoruz..

Ock

Okulumuz Öğretmenlerinden vantrolog Döne BİLGİLİ, dönemin son gününde öğrencilerimize kukla gösterisi ile eğlenceli dakikalar yaşattı.  Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ock

Gediz belediyesi, öğrencilerimize karne hediyesi dağıttı.. Belediye başkanımıza teşekkür ederiz..

Ock

Karne haftası Etkinliklerimiz Devam Ediyor.. Bu etkinlikler kitap okuma, en sevdiği şey, geziler, yetenek paylaşımı(kimyager velimiz tarafından)....vb

Ock

Öğrencilerimize Bağımlılık-Beslenme konularında Seminer Verildi.