Nis

Gediz amfi tiyatroda yapılan kutlamalara ilçe Kaymakamımız ve belediye başkanımız ile ilçe protokolü  ve halkımız katıldı. Öğrencilerimiz vatan ve şanlı bayrağımız temalı gösteriler, yurdimuz8n dört bir yanından esinti barındıran folklor gösterisi eğlenceli yarışmaları başarılı bir şekilde icra ettiler . Emek verip öğrencilerimizi aylarca çalıştıran öğretmenlerimize, izin veren velilerimize, minik bedenleri ile bıkmadan yorgunluk dinlemeden hazırlanan öğrencilerimize,  hizmetlilerimize şükranlarımızı sunuyoruz..

Nis

Öğrencimiz Yelda Eda DAĞDELEN 'i tebrik ediyoruz..

Nis

23 Nisan Bayramı Etk. Çerçevesinde Öğrenilerimizin  Makam Ziyaretleri.. Bu kapsamda öğrencilerimiz Gediz belediye Başkanlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü makamlarına sembolik olarak bir süre oturdular..

Nis

Öğrencilerimize ve velilerimize yurdumuzun kültürel zenginliğini  tanıtmak amacıyla, karadenizden başlayıp doğu, iç anadolu ve ege yörelerinden esintiler barındıran halk oyunları ekibimiz gösterilere başladı. Sene başından beri yoğun bir şekilde çalışarak oluşturulan ekibimizde görev alan tüm öğrencilerimize, projemizi destek veren ailelerine ve hocalarımıza teşekkür ederiz..

Nis

Kütüphaneler Haftası nedeniyle okulumuzda kitap sevgisi, kitap okumanın önemi   ile ilg bir dizi etkinlik yapıldı..

Mrt

Büyük Gediz Depreminin 54. Sene-i Devriyesinde Ölenlere rahmetle Anıyoruz...

Mrt

Çanakkale'de 109 Yıl Önce Şehit Olan Atalarımızın Ruhları Şad Olsun..

Mrt

Öğrencilerimiz  Tek Acil Numara 112 Bilgilendirme Seminerine Katıldı..

Mrt

İstiklal Marşımızın Kabülünün 103. Yılı vE M.Akif ERSOY'u anma Programı, ilçemizde olduğu gibi, okulumuz salonunda da çeşitli etkinliklerle  gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz günün anlam ve önemi ile ilgili sunumlar yaptılar.. Okul Müdürümüz ise, İstiklal Marşımızı güzel okuma yarışmasında başarılı oan öğrencilere belge takdim etti..

Mrt

Rahmet Ayı Ramazan  Başlıyor...Anasınıfı A Şubemizin Farkındalık Panosu..

Yeşilay Haftası Faaliyetleri..

Mrt

Tüm Kadınlarımızın 8 mart Kadınlar günü Kutlu olsun..

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn Mahmut BAHADUR, okulumuzu ziyaret edip öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi, 100. yıl resim sergimizi inceledi.

Mrt

"Cumhuriyetin 100. Yılında 100 Etkinlik Kapsamında "  Resim Sergimizi  Düzenledik...

Mrt

Okulumuzda Deprem haftası nedeniyle rutin deprem ve tahliye tatbikatları yapıldı.