DİJİTAL YERLİLERLE MEDYA OKURYAZARLIĞI

Okulumuz 4/ A sınıf Öğretmeni Nilgün DÜNDAR  " Dijital Yerlierle Medya Okuryazarlığı " isimli eTwinning projesini uygulamaya başladı.

İçinde bulunduğumuz pandemi süreci  evlerimize kapanmamıza sebep olmuş, eğitim – öğretimin de uzaktan yapılması zorunluluğu, çocuklarımızı daha çok medya ile muhatap hale getirmiştir. Çocuklarımızın TV karşısında kaliteli vakit geçirmesi, interneti bilinçli kullanmaları artık her şeyden önemlidir. İşte tam da bu noktadan hareketle çocuklarımızı ve hatta velilerimizi de bilinçlendirmek amacı ile okulumuz 4/A sınıfı öğretmeni Nilgün Dündar, Türkiye'den sekiz, Azerbaycan'dan da bir öğretmen ile "Dijital Yerlilerle Medya Okuryazarlığı" isimli eTwinning projesini yürütmeye başlamıştır. Dört ay boyunca sürmesi planlanan proje ile öğrencilere medyayı etkili ve doğru kullanmayı öğretmek amaçlanmaktadır.

20-01-202120-01-202111-01-2021

Yayın: 11.01.2021 - Güncelleme: 25.01.2023 12:48 - Görüntülenme: 326